Työskenteletkö TBC-jäsenyrityksessä?

 

Tartu tilaisuuteen ja osallistu aktiivisesti yrityksenne liiketoiminnan kehittämiseen ja kehity itse asiantuntijana! TBC-tilaisuudet on suunniteltu Sinulle ja kollegoillesi. Tilaisuuksistamme saat ajatuksia ja ideoita sekä yrityksenne toiminnan eteenpäin viemiseen että oman asiantuntijuutesi kehittämiseen.

TBC-tarjonta on jaettu kolmeen osa-alueeseen: TBC Verkostot, TBC Koulutukset ja TBC Yhteiskehittämisen ohjelmat. Alla on kerrottu tarkemmin tarjonnastamme sekä siitä, miten pääset niihin mukaan. Voit ilmoittautua tilaisuuksiimme Tilaisuudet-sivulla. Tervetuloa mukaan kehittämään ammatillista osaamistasi, verkostoitumaan ja benchmarkkaamaan.

 

Vertaistukea ja vinkkejä.

TBC:ssä on 12 vertaisverkostoa, joissa pääset oppimaan muiden yritysten toimintatavoista ja tekemään uusia oivalluksia omaan työhösi. Verkostojen tavoitteena on rikas näkökulmien ja kokemusten vaihtaminen, benchmarkkaus ja verkostoituminen TBC-yhteisössä. Tule mukaan verkostoihin ja pysy ajan tasalla alasi ajankohtaisista teemoista!

Jokainen verkosto kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa kahden tunnin mittaisiin verkostotapaamisiin. Kukin tapaaminen käsittelee ajankohtaista aihetta: aiheesta pidetään lyhyt alustus, jonka jälkeen seuraa keskustelua.

TBC:n 12 verkostoa

 • Assistenttiverkosto
 • Esihenkilöverkosto
 • Hankintaverkosto
 • HR-verkosto
 • Liiketoimintajohdon verkosto
 • Markkinointi-, myynti- ja viestintäverkosto
 • Projektityön verkosto
 • Talousverkosto
 • Tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto
 • Toimitusjohtajaverkosto
 • Työsuojelu- ja turvallisuusverkosto
 • Jatkuvan parantamisen verkosto

 

Osallistuminen  

TBC Verkostot ovat tarkoitettu TBC:n jäsenyrityksien työntekijöille. Osallistuminen TBC Verkostoihin sisältyy jokaisen jäsenyrityksen jäsenhintaan eli osallistumisesta ei synny lisäkustannuksia.

Voit osallistua verkostotapaamisiin riippumatta omista lähtötiedoistasi tai työnimikkeestäsi: kiinnostus aihetta kohtaan ratkaisee. Vain toimitusjohtajaverkosto on tarkoitettu pelkästään toimitusjohtajan tai yksikönjohtajan tehtävässä toimiville. Tutustu avoimiin verkostotilaisuuksiin täältä.

 

Asiantuntijuuden syventämistä.

TBC Koulutukset tähtäävät oman osaamisen ja asiantuntijuuden syventämiseen valitusta aiheesta alan ammattilaisen ohjauksessa.

TBC järjestää 20 lyhytkoulutustilaisuutta (1 pv tai 0,5 pv) vuoden aikana.  Aiheet toteutetaan jäsenyritysten toiveiden ja tarpeiden perusteella. Koulutuspäiviä toteutetaan sekä etä- että lähitoteutuksina.

 

Osallistuminen

TBC Koulutukset ovat tarkoitettu TBC:n jäsenyritysten työntekijöille. Voit tutustua avoimeen koulutustarjontaan ja ilmoittautua mukaan täältä.

Koulutuksiin on vapaa pääsy työntekijöillä, joiden yrityksillä on TBC Koulutuskortti. Jos yrityksellänne ei ole TBC Koulutuskorttia, koulutus maksaa 390 euroa (1 pv) tai 250 euroa (1/2 pv) + alv. 24 % per osallistuja. Voit aina kysyä TBC-tiimiltä, onko yrityksellänne TBC Koulutuskortti.

 

Liiketoimintahaasteiden ratkomista TBC-yhteisössä.

TBC Yhteiskehittämisen ohjelmat perustuvat yksilöiden ja jäsenyritysten liiketoimintahaasteiden ratkomiseen hyödyntäen muiden jäsenyrityksien osaamista ja tietotaitoa. TBC Yhteiskehittäminen jakautuu kolmeen erilliseen ohjelmaan: Talent, Sparripari ja TBC Lukee. Osallistuminen TBC Yhteiskehittämisen ohjelmiin sisältyy jokaisen jäsenyrityksen jäsenhintaan eli osallistumisesta ei synny lisäkustannuksia. Ohjelmiin ilmoittaudutaan täältä.

Talent

 

Talent on yhteiskehittämisen ohjelma, joka starttaa kerran vuodessa. Talentissa TBC-jäsenyrityksistä bongatut osaajat ratkovat toisen TBC-jäsenyrityksen kehittämistehtävää. Talentin tavoitteena on haastaa osaajat ajattelemaan oman laatikkonsa ulkopuolelta, oppimaan konsultatiivista kehittämisotetta ja toimimaan moniammatillisessa, yritysrajat ylittävässä tiimissä. Kehittämistehtävän tarjoavalle yritykselle Talent antaa osaavat tekijät yrityksen kehittämistoimintaan.

Haku Talent-ohjelmaan tapahtuu keväisin. Ohjelma kestää noin vuoden.

Sparripari

 

Sparripari on yhteiskehittämisen ohjelma, johon voi ilmoittautua joko sparraajaksi tai oppijaksi. Sparripari on aihepohjaista vertaissparrausta. Sparripari etsitään toisesta TBC-jäsenyrityksestä. Jos siis kaipaat ajatusten tuulettamista toisesta yrityksestä tulevan henkilön kanssa tai haluat oppia uutta jostakin aiheesta, niin ilmoittaudu mukaan oppijaksi! Tai jos olisit käytettävissä sparraajaksi, niin ilmianna itsesi!

Haku Sparripari-ohjelmaan järjestetään keväisin. Ohjelma kestää noin vuoden.

TBC Lukee

 

Lähde mukaan TBC-yhteisön omaan lukupiiriin!

TBC Lukee on ammatillinen lukupiiri, johon osallistujat lukevat ajankohtaisen, valmiiksi valitun kirjan ja jakavat ajatuksia kirjan sisällöstä kahdessa tapaamisessa.

TBC järjestää vuosittain kaksi lukupiiriä kiinnostavista kirjavalinnoista. Ensimmäinen lukupiiri järjestetään keväällä, toinen syksyllä.

Kysy lisää TBC:n tarjonnasta

Sari Raivo

Toiminnanjohtaja

Yhteyshenkilö seuraavissa asioissa:
TBC Akatemiat, TBC Verkostot (toimitusjohtajaverkosto, talousverkosto, liiketoimintajohdon verkosto, tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto), TBC Yhteiskehittäminen (Talent, TBC Lukee), uudet jäsenet, laskutus

Aura Kuitunen

Verkostokoordinaattori

Yhteyshenkilö seuraavissa asioissa:
TBC Verkostot (HR-verkosto, hankintaverkosto, jatkuvan parantamisen verkosto, markkinointi-, myynti- ja viestintäverkosto, työsuojelu- ja turvallisuusverkosto, assistenttiverkosto, esimiesverkosto, projektityön verkosto), TBC Koulutukset, TBC Yhteiskehittäminen (Sparripari), markkinointiviestintä, yleinen asiakaspalvelu