Työskenteletkö TBC-jäsenyrityksessä?

 

Tartu tilaisuuteen ja osallistu aktiivisesti yrityksenne liiketoiminnan kehittämiseen ja kehity itse asiantuntijana! TBC-tilaisuudet on suunniteltu Sinulle ja kollegoillesi. Tilaisuuksistamme saat ajatuksia ja ideoita sekä yrityksenne toiminnan eteenpäin viemiseen että oman asiantuntijuutesi kehittämiseen.

TBC-tarjonta on jaettu kolmeen osa-alueeseen: TBC Verkostot, TBC Koulutukset ja TBC Yhteiskehittämisen ohjelmat. Alla on kerrottu tarkemmin tarjonnastamme sekä siitä, miten pääset niihin mukaan. Voit ilmoittautua tilaisuuksiimme Tilaisuudet-sivulla. Tervetuloa mukaan kehittämään ammatillista osaamistasi, verkostoitumaan ja benchmarkkaamaan.

 

Vertaistukea ja vinkkejä.

TBC:ssä on 13 verkostoa, joissa pääset oppimaan muiden yritysten toimintatavoista ja tekemään uusia oivalluksia omaan työhösi. Verkostojen tavoitteena on rikas näkökulmien ja kokemusten vaihtaminen, benchmarkkaus ja verkostoituminen TBC-yhteisössä. Tule mukaan verkostoihin ja pysy ajan tasalla alasi ajankohtaisista teemoista!

Jokainen verkosto kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa kahden tunnin mittaisiin verkostotapaamisiin. Kukin tapaaminen käsittelee ajankohtaista aihetta: aiheesta pidetään lyhyt alustus, jonka jälkeen seuraa keskustelua.

TBC:n 13 verkostoa

 • Assistenttiverkosto
 • Esimiesverkosto
 • Hankintaverkosto
 • HR-verkosto
 • Liiketoimintajohdon verkosto
 • Markkinointi-, myynti- ja viestintäverkosto
 • Projektityön verkosto
 • Superverkosto
 • Talousverkosto
 • Tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto
 • Toimitusjohtajaverkosto
 • Työsuojelu- ja turvallisuusverkosto
 • Jatkuvan parantamisen verkosto

 

Osallistuminen  

TBC Verkostot ovat tarkoitettu TBC:n jäsenyrityksien työntekijöille. Voit ilmoittautua tapaamisiin Tilaisuudet-sivulla.

Voit osallistua verkostotapaamisiin riippumatta omista lähtötiedoistasi: kiinnostus aihetta kohtaan ratkaisee. Voit ilmoittautua vapaasti haluaamiisi tapaamisiin, vaikka verkostonimike ei vastaisikaan omaa tehtävänkuvaasi. Vain toimitusjohtajaverkosto on pelkästään toimitusjohtajan tai yksikönjohtajan tehtävässä oleville.

Verkostotilaisuuksiin on vapaa pääsy työntekijöillä, joiden yrityksellä on TBC Verkostokortti. Jos yrityksellänne ei ole verkostokorttia, verkostomaksu on 300 euroa + alv. 24 % per verkosto per vuosi. 

 

Asiantuntijuuden syventämistä.

TBC Koulutukset tähtäävät oman osaamisen ja asiantuntijuuden syventämiseen valitusta aiheesta.

TBC järjestää 20 lyhytkoulutustilaisuutta (1 pv tai 0,5 pv) vuoden aikana.  Aiheet toteutetaan jäsenyritysten toiveiden ja tarpeiden perusteella.

 

Osallistuminen

TBC Koulutukset ovat tarkoitettu TBC:n jäsenyritysten työntekijöille. Voit tutustua koulutustarjontaan ja ilmoittautua mukaan Tilaisuudet-sivulla.

Koulutuksiin on vapaa pääsy työntekijöillä, joiden yrityksillä on TBC Koulutuskortti. Jos yrityksellänne ei ole koulutuskorttia, koulutus maksaa 350 euroa (1 pv) tai 220 euroa (1/2 pv) + alv. 24 % per osallistuja. 

 

Liiketoimintahaasteiden ratkomista TBC-yhteisössä.

TBC Yhteiskehittämisen ohjelmat perustuvat jäsenyritysten liiketoimintahaasteiden ratkomiseen hyödyntäen muiden jäsenyrityksien osaamista ja tietotaitoa. TBC Yhteiskehittäminen jakautuu kolmeen erilliseen ohjelmaan: Talent, Sparripari ja Opinkierros.

Talent

 

Talent on yhteiskehittämisen ohjelma, joka starttaa kerran vuodessa. Talentissa TBC-jäsenyrityksistä bongatut osaajat ratkovat toisen TBC-jäsenyrityksen kehittämistehtävää. Talentin tavoitteena on haastaa osaajat ajattelemaan oman laatikkonsa ulkopuolelta, oppimaan konsultatiivista kehittämisotetta ja toimimaan moniammatillisessa, yritysrajat ylittävässä tiimissä. Kehittämistehtävän tarjoavalle yritykselle Talent antaa osaavat tekijät yrityksen kehittämistoimintaan.

Voit tutustua lisää Talentiin ja ilmoittautua mukaan Tilaisuudet-sivulla.

Sparripari

 

Sparripari on yhteiskehittämisen ohjelma, johon voi ilmoittautua joko sparraajaksi tai oppijaksi. Sparripari on aihepohjaista vertaissparrausta, johon on jatkuva haku. Sparripari etsitään toisesta TBC-jäsenyrityksestä. Jos siis kaipaat ajatusten tuulettamista toisesta yrityksestä tulevan henkilön kanssa tai haluat oppia uutta jostakin aiheesta, niin ilmoittaudu mukaan oppijaksi! Tai jos olisit käytettävissä sparraajaksi, niin ilmianna itsesi!

Voit lukea lisää Sparriparista ja ilmoittautua mukaan Tilaisuudet-sivulla. Sparripari on tarkoitettu vain TBC:n jäsenyrityksien työntekijöille.

Opinkierros

 

Lähde Opinkierrokselle oppimaan ja benchmarkkaamaan!

TBC järjestää puolestasi opintokäynnit kiinnostaviin yrityksiin. Yritykset voivat olla TBC:n jäsenyrityksiä tai ulkopuolisia yrityksiä. Opinkierrokselle voi lähteä yhteen tai useampaan yritykseen, yksin tai tiimin kanssa.  Yhden käynnin kesto on 2-3 tuntia.

Opinkierrokselle voi hakea milloin vain. Ohjelma on tarkoitettu vain TBC:n jäsenyrityksille. Voit tutustua Opinkierrokseen Tilaisuudet-sivulla.

Kysy lisää TBC:n tarjonnasta

Sari Raivo

Toiminnanjohtaja

Yhteyshenkilö seuraavissa asioissa:
TBC Akatemiat, TBC Verkostot (toimitusjohtajaverkosto, talousverkosto, liiketoimintajohdon verkosto, tuotehallinnan ja tuotekehityksen verkosto), TBC Yhteiskehittäminen (Talent), uudet jäsenet

Rosa Lehtinen

Markkinointiviestintä- ja koulutussuunnittelija

Yhteyshenkilö seuraavissa asioissa:
Markkinointiviestintä, TBC Koulutukset, TBC Verkostot (markkinointi-, myynti- ja viestintäverkosto), TBC Yhteiskehittäminen (Sparripari, Opinkierros), yleinen asiakaspalvelu, laskutus

Aura Kuitunen

Verkostokoordinaattori

Yhteyshenkilö seuraavissa asioissa:
TBC Verkostot (HR-verkosto, hankintaverkosto, jatkuvan parantamisen verkosto, työsuojelu- ja turvallisuusverkosto, assistenttiverkosto, esimiesverkosto, projektityön verkosto)