Hae mukaan TBC Talent -ohjelmaan!

 

Talent-ohjelmassa TBC-jäsenyritysten työntekijöistä kootut moniosaajatiimit ratkovat case-yritysten liiketoimintahaasteita. Etsimme jatkuvasti Osaajia että Case-yrityksiä ohjelmaan.  Yhteiskehittämisen ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta. Vuoden 2020 Talent-ohjelma alkaa huhtikuussa.

Case-yritykseksi Talentiin?

Yritys, miksi hakea mukaan Talentiin case-yritykseksi? 

TBC:n Talent-ohjelma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää ratkaisuja omiin liiketoimintahaasteisiin ja saada ulkopuolisten näkökulmia oman organisaation kehittämiseen. Talent-ohjelma perustuu yhteiskehittämiseen TBC-yhteisössä. Ohjelmaan osallistuneet case-yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä moniosaajatiimien ratkaisuihin.

Lue lisää ja ilmoittaudu case-yritykseksi täällä.

Osaajaksi Talentiin?

Asiantuntija, olisiko sinusta ratkomaan case-yrityksen liiketoimintahaastetta?

Kyllä, jos Sinulla on halua laajentaa liiketoimintaosaamistasi monialaisessa osaajajoukossa. Ohjelma soveltuu erityisesti kokeneelle, omalla alallaan ansioituneelle ammattilaiselle, joka haluaa kehittyä ja haastaa itseään uudessa ympäristössä. Ohjelman aikana osaajia valmennetaan konsultatiiviseen kehittämiseen ja heille annetaan eväitä tässä roolissa toimimiseen. Ohjelmasta saatuja oppeja voi viedä käytäntöön omassa työssä.

Lue lisää ja ilmoittaudu osaajaksi täällä.

Talent-ohjelma käynnistyy huhtikuussa 2020 Talent-osaajien valmennusosiolla. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 15.4. klo 8:30 alkaen (toteutetaan poikkeuksellisesti etänä). Valmennuksen aikana osaajat jaetaan moniosaajatiimeihin. Case-yritysten liiketoimintahaasteiden ratkominen aloitetaan kolmen valmennuskerran (à 3 h) jälkeen. Kehittämistehtävät toteutetaan vuoden 2020 loppuun mennessä ja ohjelman reflektointipäivä pidetään maaliskuussa 2021. Talentiin voi osallistua oman työn ohella. Talent vie arviolta yhden henkilötyöpäivän kuussa ja ajankäytön määrään voi vaikuttaa jonkin verran myös itse. Haku huhtikuussa alkavaan ohjelmaan on päättynyt. Seuraava Talent-ohjelma alkaa vuonna 2021.