Hae mukaan TBC Talent -ohjelmaan!

 

Talent-ohjelmassa TBC-jäsenyritysten työntekijöistä kootut moniosaajatiimit ratkovat case-yritysten liiketoimintahaasteita. Yhteiskehittämisen ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta. Haku moniosaajatiimeihin on nyt auki!

Case-yritykseksi Talentiin?

TBC-jäsenyritys, miksi kannattaisi hakea mukaan Talentiin case-yritykseksi? 

TBC:n Talent-ohjelma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää ratkaisuja omiin liiketoimintahaasteisiin ja saada ulkopuolisten näkökulmia oman organisaation kehittämiseen. Talent-ohjelma perustuu yhteiskehittämiseen TBC-yhteisössä. Ohjelmaan osallistuneet case-yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä moniosaajatiimien ratkaisuihin.

→ Seuraava liiketoimintahaasteiden haku avataan loppuvuonna 2023.

Osaajaksi Talentiin?

Asiantuntija, olisiko sinusta ratkomaan case-yrityksen liiketoimintahaastetta?

Kyllä, jos Sinulla on halua laajentaa liiketoimintaosaamistasi monialaisessa osaajajoukossa. Ohjelma soveltuu erityisesti kokeneelle, omalla alallaan ansioituneelle ammattilaiselle, joka haluaa kehittyä ja haastaa itseään uudessa ympäristössä. Ohjelman aikana osaajia valmennetaan konsultatiiviseen kehittämiseen ja heille annetaan eväitä tässä roolissa toimimiseen. Ohjelmasta saatuja oppeja voi viedä käytäntöön omassa työssä.

→ Osaajien haku avataan seuraavaan ohjelmaan alkuvuodesta 2024. 

 

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi ohjelmaan täyttämällä TBC Yhteiskehittämisen ohjelmien Forms-lomakkeen, niin lähetämme sinulle viestin hakujen auettua.

 

Talent-ohjelma käynnistyy huhtikuussa Talent-osaajien valmennusosiolla. Valmennuksen aikana osaajat jaetaan moniosaajatiimeihin. Case-yritysten liiketoimintahaasteiden ratkominen aloitetaan kolmen valmennuskerran (à 3 h) jälkeen. Kehittämistehtävät toteutetaan vuoden  loppuun mennessä ja ohjelman reflektointipäivä pidetään seuraavan vuoden maaliskuussa. Talentiin voi osallistua oman työn ohella. Talent vie arviolta yhden henkilötyöpäivän kuussa ja ajankäytön määrään voi vaikuttaa jonkin verran myös itse. Osallistuminen sisältyy TBC:n jäsenmaksuun.