Hae mukaan TBC Talent -ohjelmaan!

 

Talent-ohjelmassa TBC-jäsenyritysten työntekijöistä kootut moniosaajatiimit ratkovat case-yritysten liiketoimintahaasteita. Yhteiskehittämisen ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta. Haku vuoden 2021 Talent-ohjelmaan on nyt auki: haemme mukaan sekä case-yrityksiä että osaajia Talent-tiimeihin!

Case-yritykseksi Talentiin?

Yritys, miksi hakea mukaan Talentiin case-yritykseksi? 

TBC:n Talent-ohjelma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää ratkaisuja omiin liiketoimintahaasteisiin ja saada ulkopuolisten näkökulmia oman organisaation kehittämiseen. Talent-ohjelma perustuu yhteiskehittämiseen TBC-yhteisössä. Ohjelmaan osallistuneet case-yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä moniosaajatiimien ratkaisuihin.

Hae Talent-ohjelmaan case-yritykseksi 28.2. mennessä tämän linkin kautta!

Osaajaksi Talentiin?

Asiantuntija, olisiko sinusta ratkomaan case-yrityksen liiketoimintahaastetta?

Kyllä, jos Sinulla on halua laajentaa liiketoimintaosaamistasi monialaisessa osaajajoukossa. Ohjelma soveltuu erityisesti kokeneelle, omalla alallaan ansioituneelle ammattilaiselle, joka haluaa kehittyä ja haastaa itseään uudessa ympäristössä. Ohjelman aikana osaajia valmennetaan konsultatiiviseen kehittämiseen ja heille annetaan eväitä tässä roolissa toimimiseen. Ohjelmasta saatuja oppeja voi viedä käytäntöön omassa työssä.

Haku vuoden 2021 Talent-ohjelmaan Talent-osaajaksi aukeaa maaliskuun alussa.

Talent-ohjelma käynnistyy  15.4.2021 Talent-osaajien valmennusosiolla. Valmennuksen aikana osaajat jaetaan moniosaajatiimeihin. Case-yritysten liiketoimintahaasteiden ratkominen aloitetaan kolmen valmennuskerran (à 3 h) jälkeen. Kehittämistehtävät toteutetaan vuoden 2021 loppuun mennessä ja ohjelman reflektointipäivä pidetään maaliskuussa 2022. Talentiin voi osallistua oman työn ohella. Talent vie arviolta yhden henkilötyöpäivän kuussa ja ajankäytön määrään voi vaikuttaa jonkin verran myös itse.