Hae ratkomaan liiketoimintahaasteita Talent-ohjelmaan

Talentissa TBC-jäsenyritysten asiantuntijoista koottu osaajatiimi ratkoo TBC-jäsenyrityksen kehittämistehtävää konsultoivalla kehittämisotteella. Uusi, järjestyksessään jo viides Talent-ohjelma alkaa 17.3.2020. Mukaan ehtii vielä: hae osaajaksi tai case-yritykseksi!

Talent-ohjelman keskiössä on yhteiskehittäminen ja vertaiskirittäminen. Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen kehittää liiketomintaa ja kehittyä asiantuntijana muiden TBC-jäsenien kesken. 

 

Talent-ohjelmassa TBC-jäsenyritysten työntekijöistä kootut moniosaajatiimit ratkovat TBC-jäsenyrityksistä valittujen case-yritysten liiketoimintahaasteita.  Talent-ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta.

 

 

Edeltävä Talent-ohjelma sai päätöksensä tammikuun lopussa (yllä kuva päätöstilaisuudesta). Talent-osaajat loivat Vertex Systemsille asiakastyytyväisyysmittariston ja esittivät Tampereen Tiivisteteollisuudelle ratkaisun työnantajamielikuvan kehittämiseksi. Case-yritykset saivat konkreettisia ja eteenpäin katsovia neuvoja liiketoimintahaasteisiinsa.

Osaajille Talent tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa osaamisportfoliota ja haastaa omia kyvykkyyksiä uudenlaisessa ympäristössä. Ennen kehittämisprojektia osaajia valmennetaan konsultatiiviseen kehittämisotteeseen konsultti Klaus af Ursinin johdolla (kuvassa vasemmalla)  ja heille annetaan eväitä kehittämisprojektin menestyksekkääseen läpivientiin.

Haku maaliskuussa 2020 alkavaan uuteen Talent-ohjelmaan on auki. Talent-ohjelma käynnistyy 17.3. ja saa päätöksensä huhtikuussa 2021.

Kiinnostaako Talent-ohjelmaan ilmottautuminen? Lue lisää Talent-ohjelmasta ja sen etenemisestä täältä tai kysy TBC-tiimin Sari Raivolta.