Ingersoll Rand, TBC:n uusi jäsenyritys esittäytyy!

Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät ympäri maailmaa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Päätuotteemme ovat ruuvikompressorit, yli-ja alipainetuotteet, paperi-ja prosessiteollisuuden turbokompressorit sekä paineilman jälkikäsittelylaitteet. Tuotamme palveluita paineilmajärjestelmien ylläpitoon, operointiin, energiatehokkuuden optimointiin sekä paineilmatuotannon ulkoistamiseen.

Globaalin yhteistyön, vahvan asiakaslähtöisyyden ja laajan applikaatio-osaamisen avulla pystymme tarjoamaan luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat monipuolisiin valmistus- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin esimerkiksi puunjalostukseen, metalliteollisuuteen, kemian- ja muoviteollisuuteen, laivanrakennukseen, kaivosteollisuuteen, autoteollisuuteen, ympäristöteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja energiantuotantoon.

Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand ja Gardner Denver Group yhdistyivät globaalisti, minkä jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus teollisista paineilmaratkaisuista. Palvelemme asiakkaita yli 50 maassa ja työlllistämme yli 16 000 työntekijää.

Tampereella toimiva Pohjoismaiden ainoa kompressoritehdas valmistaa mm. Ingersoll Rand konsernin OEM & Marine -liiketoimintaa varten korkealaatuisia ruuvikompressoreita. OEM (Original Equipment Manufacturer) asiakkaat ovat koneiden, laitteiden ja erikoisajoneuvojen valmistajia, jotka tarvitsevat paineilmaa osana valmistamansa tuotteen toimintaa. Marine-asiakkaat ovat meriteollisuuden asiakkaita käyttäen Ingersoll Randin paineilmaratkaisuja monenlaisissa sovelluksissa maailman merillä. Tuotebrändejä on mm. Ingersoll Rand, GHH RAND®, Tamrotor ja Tamrotor Marine Compressors. Valmistuksen lisäksi Tampereen Messukylässä sijaitsevalta toimipaikalta hoidetaan mm. myyntiä ja markkinointia, tuotekehitystä, materiaalihallintaa ja teknistä tukea osaavien tekijöiden toimesta.

TBC yritysverkoston avulla mahdollistuu arvokas toisilta oppiminen

”Konsernimme tarjoaa ylätasolla osaamisen kehittämiseen liittyviä hankkeita, mutta paikallisesti tulee varmistaa, että koko henkilöstön osaaminen kehittyy oikeaan suuntaan.  Verkostoitumisesta Pirkanmaalla toimiviin muihin yritykseen nähdään olevan erityisesti hyötyä ja toisilta oppimista toivotaan lisää. Haluamme siis lisätä toisilta oppimista ja laajentaa verkostoitumista vahvistaen samalla Tampereen toimintaamme. Vaikka yrityksemme on suhteellisen tuntematon Pirkanmaalla, uskomme, että meilläkin olisi annettavaa Pirkanmaan kehittämiseen. Pienenä yrityksenä (Suomessa) toivomme saavamme tarjolle hyviä ja ajankohtaisia koulutuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuksia ja tilaisuuksia hoksata ja jakaa myös meidän vahvaa osaamistamme”, kertoo Kirsi Vihusaari, HR Manager Nordics, Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services.

 

Lisätietoja yrityksestä löydät: www.ingersollrand.com ja https://www.ingersollrand.com/en-us/oem-solutions