ISKU Interior Oy – uusin lisäys TBC-yritysverkostoon!

ISKUn tarina alkoi vuonna 1928 kun Lahden Puukalusto Oy rekisteröitiin osakeyhtiöksi. Aina siitä lähtien osakepääoma on ollut kokonaisuudessaan Vikströmin perheen omistuksessa. Nykyään ISKU on perheyritys jo kolmannessa polvessa ja neljäs sukupolvi on aktiivisesti mukana toiminnassa.

Jatkuva kehittyminen on avain menestykseen

”Innostuimme lähtemään mukaan TBC:n toimintaan, kun tutustuimme yhdistyksen toimintaan tarkemmin. Verkostoissa on voimaa ja sitä uskomme tämän olevan parhaimmillaan! Olemme alamme edelläkävijä ja henkilöstön kehittäminen on avainroolissa tämän kannalta. ISKU tuo yhdistykseen näkemystä ja kokemusta erilaisten työskentelytilojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Odotamme mielenkiintoisia kohtaamisia, näkemyksellisiä keskustelua ja kokemusten vaihtoa”, ISKUn yritysmyynnin aluejohtaja Maria Lahtinen kuvaa.

ISKU on kehittämässä ja tekemässä parhaita työympäristöjä, oppimisympäristöjä, terveydenhuollon ratkaisuja ja asumiseen liittyviä kokonaisuuksia. Yritykselle on tärkeää tukea suomalaista työtä. Kaikki tuotanto on keskitetty Lahteen. Kotimainen tuotanto tarkoittaa, että ISKU on toimialan suurin työllistäjä Suomessa. ISKU työllistää lähes 650 henkilöä ja lisäksi raaka-aine-, komponentti- sekä palveluverkostossa yli 1000 henkilöä.

Vastuulliset teot kantavat kauas. ISKUssa vastuullisuus on aina ollut tekoja. Lahdessa valmistetut kalusteet ovat korkealaatuisia sekä vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja ne on tuotettu luontoa kunnioittaen. Lue lisää aiheesta: www.isku.com/fi/vastuullisuus-on-tekoja.