Katso videoltamme, miksi Talent -ohjelmaan osallistuminen kannattaa!

 

TBC Talent -ohjelman kahdeksanteen toteutukseen haetaan nyt caseja! Yllä olevassa videossa kerromme, mitä hyötyä TBC Talent -ohjelmaan osallistumisesta on. TBC jäsenyritys – lue lisää ja ilmoita liiketoimintahaasteesi TBC Talent-ohjelmaan 2.2.2023 mennessä täältä.

Mikä Talent –ohjelma?

Talent on yhteiskehittämisen ohjelma, joka starttaa kerran vuodessa. Talentissa TBC-jäsenyrityksistä kootut osaajatiimit ratkovat toisen TBC-jäsenyrityksen kehittämistehtävää. TBC-jäsenyritys voi tarjota oman liiketoimintacasen ratkottavaksi tai lähettää asiantuntijansa ratkomaan toisen yrityksen liiketoimintahaastetta. Ohjelma kestää noin vuoden ja siihen osallistumien sisältyy TBC jäsenmaksuun.

Mitä ohjelma tarjoaa casen ilmoittavalle yritykselle?

Kehittämistehtävän tarjoavalle yritykselle Talent antaa osaavat tekijät yrityksen kehittämistoimintaan. Ohjelma on kehittynyt vuosien varrella toimivaksi kokonaisuudeksi niin osaajan, osaajan työnantajan kuin case-yrityksenkin kannalta.

Millainen on hyvä case?

Case-yrityksen kehittämistehtävä tulee mitoittaa niin, että Talent-tiimiläiset voivat tehdä sen oman työnsä ohella. Suositeltu Talentiin käytettävä työaika on noin 1 päivä kuussa per tiimiläinen.

Aikaisempina vuosina Talent-ohjelmassa on ratkottu muun muassa seuraaviin aihealueisiin liittyviä liiketoimintahaasteita: Aloitetoiminnan ja läheltä piti -prosessien kehittäminen, CRM:n kehittäminen osana proaktiivista myyntiprosessia​, Toimintamallin luominen palautteenhallintaan: miten kerätä, analysoida ja hyödyntää palautetta toimitusprojekteissa?​ sekä brändin ja markkinoinnin arviointi ja kehittäminen.

 

TBC-tiimin Aura Kuitunen (etunimi.sukunimi@tbc.fi) antaa ohjelmasta mielellään lisätietoja. Nähdään Talentissa!