Kiinnostavaa kuunneltavaa juuri nyt!

Internet on pullollaan erilaisia webinaareja. Kokosimme yhteen ajankohtaisimmat webinaarit, joihin voit osallistua suoraan omalta työpisteeltäsi. Mukana on TBC:n omia webinaareja sekä kiinnostavia poimintoja muilta tarjoajilta. TBC:n webinaarit ovat kaikille jäsenyritystemme työntekijöille maksuttomia.

 

Webinaarit TBC:n tarjonnassa

TBC:n tarjontaan on lisätty useita kiinnostavia webinaareja, joihin voit osallistua mistä ja milloin vain. Kaikista webinaareistamme lähetetään ilmoittautuneille tallenne eli webinaareihin kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan webinaariin livelähetyksen ajankohtana. TBC:n webinaarit ovat tarkoitettu TBC-jäsenyritysten työntekijöille ja ne ovat kaikille TBC-jäsenyritysten työntekijöille maksuttomia. 

Jokaisen tietoturva -webinaari

TBC Superverkosto 25.3. klo 9 – 10

Tietoturva on jokaisen työntekijän vastuulla. Vuorovaikutteisessa webinaarissa kuulemme, minkälaisia tietoturvauhkia nykyajan henkilöstöön kohdistuu ja mikä on henkilöstön rooli tietoturvan parantamisessa. Webinaarissa jaetaan jokaiselle työyhteisön jäsenelle relevantteja tietoturvataitoja muun muassa etätyöhön, mobiililaitteisiin, tietosuojaan, verkkoviestintään sekä salasanoihin ja tunnistautumiseen liittyen. Kouluttajanamme toimii Ismo Paananen Agendiumilta.

Lue lisää ja ilmoittaudu.

Microsoft Power Automate automaatioympäristö -webinaari

TBC Superverkosto 7.4. klo 9 – 10:30

Microsoft Flow on nyt Power Automate – monipuolinen automaatioympäristö, joka integroituu saumattomasti satojen sovellusten ja palveluiden kanssa. Mitkä ovat Power Automaten mahdollisuudet ja käyttökohteet sekä sen käytön aloittamisen vaatimat asiat? Webinaarissa tutustutaan automaatiotyökalun mahdollisuuksiin ja käyttökohteisiin vuorovaikutteisesti. Alustajanamme toimii Ideal Digin Eero Lahtinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu. 

Asiantuntijan blogiteksti – kirjoita osaamisesi esiin! -webinaari

TBC Superverkosto 16.4. klo 9 – 10:30

Asiantuntijablogi on loistava väline sekä organisaation osaamisen että oman asiantuntemuksen esiin tuomiseen. Mutta kuinka hyvä blogiteksti sitten käytännössä syntyy, kun työpöydällä on niin paljon muutakin? Webinaarissa annetaan työkaluja blogitekstien kirjoittamiseen kiireisen työarjen keskellä. Kouluttajanamme toimii Kide Consultingin kirjoituskouluttaja, toimittaja Mari Valkonen.

Lue lisää ja ilmoittaudu.

Tietotyöstä palautuminen ja aivojen hyvinvointi -webinaari

TBC Superverkosto 24.4. klo 9 – 10

Nykypäivän tietotyö asettaa aivot alttiiksi monenlaisille ärsykkeille ja toisinaan palautumiseen ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Webinaarista saat itsellesi konkreettisia työkaluja, joita on helppo viedä omaan arkeen ja joiden avulla luot keskittyneen vireen työskentelyysi ja selviydyt jatkuvista keskeytyksistä ja yllätyksistä muutosten keskellä. Webinaarin pitää Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala.

Lue lisää ja ilmoittaudu.

TBC suosittelee: tutustu myös näihin webinaareihin!

Kokosimme yhteen myös muiden tarjoajien maksuttomia webinaareja, joiden aiheet ovat ajankohtaisia monelle TBC-yhteisössä. Tutustu webinaareihin ja lue, miksi valitsimme juuri nämä webinaarit.

Ota Teams haltuun

Wistecin tarjoama Teams-livelähetys 20.3. klo 10:30 – 11:30

Etätyöskentely on nyt monella ajankohtaista. Suosittelemme TBC-jäsenille Wistecin tarjoamaa Teams-livelähetystä, jossa opit ottamaan Teams-työkalun perustoiminnot haltuusi ja helpotat arkeasi etätyöskentelyssä. Tilaisuudessa käsitellään muun muassa Teamsissa viestimistä, kokoustamista ja tiedostojen hallintaa.

Lue lisää ja osallistu livelähetykseen. 

 

Mielenhallinta – miten johdan itseäni ja erilaisia persoonia koronakriisissä?

Hälsan tarjoama webinaari 20.3. klo 13 – 13:45

Koronakriisi vaikuttaa lähes jokaisen työntekijän arkeen: se herättää tunteita ja haastaa meidät kaikki toimimaan uudella tavalla. TBC suosittelee, että jokaisessa työyhteisössä pysähdyttäisiin keskustelemaan näistä poikkeustilanteen aiheuttamista tunteista ja siitä, miten työyhteisössä selviydytään tästä poikkeuksellisesta tilanteesta. Hälsan webinaari antaa tukea ja työkaluja esimiehille ja johtajille kriisitilanteesta selviytymiseen työyhteisön johtamisen näkökulmasta.

Lue lisää ja osallistu. 

 

Tableau Visual Best Practices

Solutiven tarjoama etäkoulutus 26.3. klo 9 – 12

Analytiikkaratkaisuja tarjoava yritys, Solutive, on ollut vieraanamme TBC:n verkostoissa. Solutive järjestää nyt etäkoulutuksen, jonka aiheena on visuaalinen analytiikka Tableau Desktopia hyödyntäen. Suosittelemme tätä etäkoulutustilaisuutta TBC-yhteisön jäsenille, joille työkalun käyttö on jo tuttua ja jotka haluavat kehittyä datan visualisoimisessa ja oppia parhaita käytäntöjä.

Lue lisää ja osallistu. 

 

Lomautukset työnantajan näkökulmasta

HR Legal Servicesin tarjoama webinaari 27.3. klo 8:30 – 10

TBC suosittelee jäsenilleen HR-verkostostamme tutun HR Legal Servicesin webinaaria ajankohtaisesta aiheesta: lomautuksista. Mikäli viimeaikaisten tapahtumien myötä aihe on juuri nyt sinun työpöydälläsi, hyödynnä asiantuntijoiden neuvot ja kuule, minkälaisia velvoitteita ja oikeuksia työnantajalla on lomautuksiin liittyen.

Lue lisää ja osallistu.