Ota hetki itsellesi 💜

Ota hetki itsellesi! Harjoittele läsnäolon taitoja TBC:n suklaameditaatiossa 13.6.2023 klo 9-11.

Tiedämme, että arjessa saattaa olla haasteellista keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja joskus ylikierroksilla käyviä aivoja on vaikea saada rauhoittumaan. Tällä on hintansa ja siksi palautumiselle, pysähtymiselle ja läsnäolon taidolle on kysyntää.

Mitä jos antaisit aivoillesi ja hermostollesi levähdyshetken ennen kesälomaa?

Mindfullnesilla on tutkitusti vaikutusta ihmisten palautumiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen. Kun keskityt kyseiseen hetkeen, aivosi saavat niiden tarvitsemaa hiljaista aikaa ja huomaat virkistyväsi. Mindfullnesin harjoittamiselle on monia erilaisia mahdollisuuksia ja muotoja, joista suklaameditaatio on yksi herkullisimmista.

”Ota hetki itsellesi” kirjoitettiin TBC:n herkullisen tummansuklaan kääreeseen, koska siitä haluamme Sinua muistuttaa. Itsestä ja omasta jaksamisesta huolehtiminen ei ole itsekästä, päinvastoin. Työnantajalle on paljon tärkeämpää, että henkilöstö jaksaa ja voi hyvin, kuin että polttaisit itsesi loppuun yrittäessäsi olla kaikkea kaikille.

Ihminen on kokonaisuus, jonka ajatuksiin ja mielentilaan vaikuttavat kaikki vuorokauden aikana tapahtuvat asiat. Mamabearin Anne Pajarin vetämästä työpajasta saat konkreettisia vinkkejä arkeen vietäväksi, joiden avulla mielen rauhoittaminen on kenties hieman aikaisempaa helpompaa. Oppien lisäksi kokeilemme läsnäolon voimaa makunystyröitä hellivässä suklaameditaatiossa.

 

Hengitä hitaasti sisään ja ulos ja ilmoittaudu 13.6.2023 klo 9-11 pidettävään palautumishetkeen täältä 30.5.2023 mennessä. Olet ansainnut sen.