TBC Koulutusten uudet pakettihinnat

TBC:n hallitus ideoi houkuttelevan tavan ostaa ja käyttää TBC Koulutuksia

TBC-jäsenyys toimii yrityksen valttina työntekijämarkkinoilla ja edistää yrityksen työntekijäkokemusta. Hankkimalla verkostokortin ja koulutuskortin yritys voi tarjota työntekijöilleen rajattomat osaamisen kehittämismahdollisuudet TBC:n tilaisuuksissa. Jäsenyrityksen työntekijä voi valita TBC:n tarjonnasta mieluisensa verkostotilaisuudet ja koulutukset – ja tulla niihin ilman epäselvyyttä maksuista.

KATTAVA-nimeä kantava All Inclusive -koulutuspakettimme on hinnaltaan aivan lyömätön. Yrityksen saavuttama vuosittain hyöty on jopa useita tuhansia euroja! Esimerkiksi pk-yritys voi käytännössä kattaa sillä lähes kaiken yleisen koulutustoimintansa vuoden aikana. KATTAVA on miltei rajaton. Joissain koulutuksissa on osallistujarajoitus koulutuksen luonteen vuoksi, mutta nopeat ilmoittautujat mahtuvat kyllä mukaan! Koulutustilaisuuksia on vuoden aikana 20 kpl.

Koulutusaiheista tiedotetaan uutiskirjeessä, kotisivuilla ja yhteyshenkilöviesteissä.

Tilaukset ja lisäkysymykset: emmi.holja(at)tbc.fi tai 040 581 3377

 

KATTAVA

4400 euroa + alv. 24 %
Kaikki TBC-koulutukset rajattomasti kalenterivuoden aikana. Säästö tuhansia euroja!
Tällä hinnalla vielä 15.3.2019 asti! Sen jälkeen hinta on 5000 euroa + alv. 24 % Kortti on voimassa tilauspäivästä kalenterivuoden loppuun.

KYMPPI

2200 euroa + alv. 24 %
Kymmenen TBC-koulutusta vuoden aikana. Kymppikortteja voi ostaa vuoden aikana monta. Kortti on voimassa kalenterivuoden loppuun.
Säästö parhaimmillaan 1300 euroa!

VITONEN

1100 euroa + alv. 24 %
Viisi TBC-koulutusta vuoden aikana. Vitoskortteja voi ostaa vuoden aikana monta. Kortti on voimassa kalenterivuoden loppuun.
Säästö parhaimmillaan 650 euroa!

Valittavana on vuoden aikana 20 koulutuspäivää (puolen päivän tai päivän mittaista). Joissakin koulutuksissa koulutettavien määrä on rajattu. Maksimiosallistujamäärät ilmoitetaan koulutuskalenterissa kunkin koulutuksen kohdalla. Yksittäisiä kouluksia voi edelleen ostaa hintaan 1 pv 350 euroa + alv. 24 % tai 1/2 pv 220 euroa + alv. 24 %.