TBC & Lyyti

 

Uudet TBC-sivut on nyt julkaistu! Samalla siirrymme käyttämään ilmoittautumisessa Lyyti-järjestelmää. Muutosten taustalla on tavoite parantaa asiakaskokemusta. Tuomme tarjonnan selkeästi ja houkuttelevasti esiin sekä yhdenmukaistamme viestintää tilaisuuksista.

Uudelle sivustollemme ei tarvitse enää rekisteröityä eikä kirjautua, mutta kun ilmoittaudut Lyytin kautta tapahtumaan, sinun tulee täyttää lomakkeelle muutama tieto: nimi, yritys, yhteystiedot ja mahdollisesti ruokavaliotieto (tapahtumasta riippuen). Jos ilmoittaudut sähköpostitse tulleen, henkilökohtaisen kutsulinkin kautta, vähintään osa tiedoista on esitäytetty. Ilmoittautua voi myös kotisivujemme etusivulta löytyvät ilmoittautumispainikkeen kautta. Ilmoittautumislomakkeella kysytään ilmoittautujan taustaorganisaatiota, sillä tilaisuuksiimme voivat edelleen osallistua vain jäsenyrityksissämme työskentelevät henkilöt.

Huom! Jos olet jo ilmoittautunut johonkin tilaisuuteemme vanhassa järjestelmässä, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen! Ilmoittautumisesi on viety Lyytiin.

Toivomme, että siirtyminen uuteen sivustoon ja uuteen ilmoittautumisjärjestelmään sujuu mutkattomasti. Epäkohdista ja muutostoiveista kuulemme mielellämme palautetta!

 

Terveisin,

TBC-tiimi eli Sari, Sanna ja Emmi