TBC tarjoaa nyt yrityskohtaisia Akatemioita

Akatemia on yrityksen tarpeisiin suunniteltu kehitysohjelma, joka tähtää osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen valitulla osa-alueella. Vuoden alussa käynnistyvät TBC:n ensimmäiset Akatemiat: Tampere-Talo Akatemia ja Tampereen Tiivisteteollisuuden TTG Akatemia. Uusi lisäys TBC:n tarjonnassa on herättänyt laajaa kiinnostusta myös muissa yrityksissä.

TBC:n tarjonta laajenee Akatemioilla

TBC tarjonta täydentyy yrityskohtaisilla Akatemioilla. Akatemia on yrityskohtaisesti räätälöity kehitysohjelma, joka tähtää liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen valitulla osa-alueella.  

Akatemia-konsepti syntyi TBC:n ja jäsenyrityksien yhteisen suunnittelutyön tuloksena. Akatemia koostuu yrityskohtaisesti suunnitelluista moduuleista, joiden lisäksi Akatemian osallistujien on mahdollista syventää osaamistaan TBC:n muulla tarjonnalla. Jokaisen Akatemian sisältö rakennetaan tiiviissä yhteistyössä yrityksen kanssa. Akatemia tuo TBC:n tarjontaan yrityskohtaisen kokonaisuuden, joka tarjoaa mahdollisuuden syventyä kunkin yrityksen kehittämistarpeisiin.

TBC:n Akatemiat ovat herättäneet laajaa kiinnostusta yritysten keskuudessa. Tällä viikolla käynnistyvät TBC:n ensimmäiset Akatemiat: Tampere-talo Akatemia ja Tampereen Tiivisteteollisuuden TTG Akatemia. Kummassakin Akatemiassa keskitytään uudenlaisten johtamistapojen kehittämiseen. Yritykset ovat lähteneet haastamaan vanhoja toimintatapojaan ja luomaan uutta kunnianhimoisin tavoittein.

 

 

Ensimmäisenä käynnistyvä Akatemia,  Tampere-talo Akatemia, pyörähti käyntiin tällä viikolla. Tampere-talolle suunniteltu Akatemia on vuoden kestävä kehitysohjelma, jonka tavoitteena on luoda Tampere-talolle uudenlainen tapa johtaa.

Akatemian ensimmäisessä moduulissa osallistujia koulutettiin talouden johtamisen perusteista ja tilinpäätöksen tulkinnasta (kuvassa yllä).  Moduulissa opittiin muun muassa, kuinka talouden luvut on aina seurausta siitä mitä tehdään tai jätetään tekemättä. Vaikka talouden johtaminen pyörii pitkälti numeroiden ja tunnuslukujen ympärillä, on talouden johtaminen ennen kaikkea ihmisten johtamista.

TTG Akatemia käynnistyy myöhemmin tällä viikolla. Akatemian tavoitteena on uudistaa TTG:n esimiestyötä. ” TTG:n johtamiskulttuurin keskiössä on vastuun jakaminen: haluamme antaa esimiehillemme parhaat mahdolliset valmiudet ja työkalut vastuun ottamiseen ja johtamiseen. TTG Akatemia on rakennetu vastaamaan tätä tarvetta ”, TTG Akatemian suunnittelussa tiiviisti mukana ollut Aleksi Arpiainen, Tampereen Tiivisteteollisuuden toimitusjohtaja, kuvaa.

 

Haluatko kuulla lisää TBC:n tarjoamista Akatemioista? Ota yhteyttä TBC-tiimin Sari Raivoon.

Julkaistu 30.1.2020