TBC:n koronalinjaukset syyskaudelle

Miten TBC:n tilaisuuksia toteutetaan tänä syksynä?

Elokuun alusta alkaen TBC:n tilaisuuksia aletaan toteuttaa sekä lähi- että etätilaisuuksina. Emme toistaiseksi tarjoa hybriditilaisuuksia, joissa olisi mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etänä. Haluamme tuottaa kaikille osallistujille yhdenvertaisen osallistujakokemuksen ja siksi kaikki tilaisuuteen ilmoittautuneet osallistuvat tilaisuuteen joko etänä tai paikan päällä.

Minkä perusteella tilaisuus toteutetaan lähi- tai etätilaisuutena?

Arvioimme kunkin tilaisuuden kohdalla, kumpi toteutustapa palvelee tilaisuuden toteutusta paremmin. Koko päivän mittaiset tilaisuudet sekä työpajahenkiset ja osallistavat tilaisuudet pyritään toteuttamaan lähitoteutuksina paremman osallistujakokemuksen vuoksi. Tästä syystä suurin osa TBC Koulutuksista toteutetaan lähitoteutuksina koulutuspäivien ollessa pitkiä ja pohjautuessa työpajatyöskentelyyn ja fyysistä läsnäoloa vaativiin harjoitteisiin. Sen sijaan lyhyempiä kahden tunnin mittaisia ja keskusteluun pohjautuvia TBC Verkostoja pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan etätilaisuuksina. TBC on päättänyt toteuttaa tilaisuuksia sekä lähi- että etätoteutuksina jäsenyritysten toiveiden pohjalta.

Mistä tiedän, onko tilaisuus lähi- vai etätilaisuus?

Tilaisuuden toteutustapa ilmoitetaan kunkin tilaisuuden ilmoittautumissivulla. Etätilaisuudet tunnistaa lisäksi otsikon ”etätilaisuus”-liitteestä. Pyrimme vahvistamaan kunkin tilaisuuden toteutustavan hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Miten lähitilaisuuksissa vältetään tartuntariskit?

Meille on tärkeää, että osallistujamme, työntekijämme ja kouluttajamme voivat osallistua tilaisuuksiimme turvallisesti. Varaamme lähitilaisuuksiin kaksinkertaiselle osallistujamäärälle soveltuvan tilan, jotta voimme säilyttää riittävät turvaetäisyydet: esimerkiksi 25 hengen koulutuksiin varataan 50 hengen tila. Huolehdimme tilaisuudessa käsihygienieniasta ja pyydämme, etteivät osallistujat tule paikalle oireisina. Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa oireiden vuoksi, ei tästä peritä peruutusmaksua.

Voiko tilaisuuden toteutustapa muuttua?

Kyllä voi. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme niihin nopeasti. Mikäli tilaisuuden toteutustapa muuttuu, viestimme muutoksista tilaisuuteen ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. Kiitämme koko TBC-yhteisöä ymmärryksestä!

 

Tarvittaessa lisätietoa voi aina kysyä TBC-tiimiltä.

19.8.2020