Uudella ilmeellä kohti uutta vuosikymmentä

 

TBC on yhteisö, joka on jo viidentoista vuoden ajan sparrannut jäseniään kehittymään ja kehittämään liiketoimintaansa. Tätä jatkuvan kehittymisen ajatusta vaalien myös TBC uudistaa itseään: TBC:n voi nyt tunnistaa uudistetusta brändi-ilmeestä. Uudella ilmeellä juhlistetaan samalla uuteen vuosikymmeneen astumista ja TBC:n 15-vuotisjuhlaa.

Uusi ilme edustaa TBC-yhteisön rohkeutta ja eteenpäin katsovaa ajattelua. TBC:n uudessa liikemerkissä T-kirjaimen ohella voi nähdä myös plus-merkin, sillä TBC-yhteisö on aina enemmän kuin osiensa summa. B-kirjain on liikemerkissä esitetty kirjaimen aukkojen muodon kautta kuvaten uusia näkökulmia ja asioiden tarkastelemista yllättävistä näkökulmista. C:n muodossa puolestaan ei ole mitään kikkailua, sillä kaiken pohjana oleva campus on kuitenkin vankkumaton ja varma kasvualusta uudenlaiselle ajattelulle. Uuden ilmeen TBC:lle loihti tamperelainen mainostoimisto Bananas.

Vaikka uusi vuosi on uudistumisen aikaa, ei kuitenkaan kaikkea hyvää tarvitse muuttaa. TBC järjestää yhä vuosittain 100 tilaisuutta kehittyä: kiinnostavia koulutuksia, ajankohtaisia verkostoja ja yhteiskehittämisen ohjelmia. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan ja niistä viestitään samaan tapaan kuin ennenkin. Nähdään tilaisuuksissa!

 

 

 

TBC uudistuu: uusi brändi-ilme näkyy nyt uusituilla verkkosivuilla ja viestinnässä.