TBC:n peruutuskäytännöt

Miten toimia, jos ilmoittautumisen haluaa peruuttaa? Kokosimme yhteen TBC:n peruutuskäytännöt.

Peruutuskäytäntö TBC Koulutuksissa

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuutta. Tämän jälkeen peruuttamisesta ja poissaolosta veloitetaan no show -maksu eli peruutusmaksu. Koska TBC Koulutuksiin on rajattu osallistujamäärä, pyrimme no show -maksulla varmistamaan, että ylimääräiset ilmoittautumiset eivät vie paikkoja koulutuksista.

No show -maksu on koulutuksen täysi hinta tai vaihtoehtoisesti 5 tai 10 kerran koulutuskortin ottaneilta jäsenyrityksiltä merkitään yksi koulutuskerta käytetyksi. Kattavan TBC Koulutuskortin ottaneille jäsenyrityksille no show -maksu on 100e+alv.

 

Peruutuskäytäntö TBC Verkostoissa

TBC Verkostoissa ei pääsääntöisesti ole rajattua osallistujamäärää ja siksi verkostoista ei peritä peruutusmaksuja. Perumisesta ilmoittaminen on silti hyvän tavan mukaista myös verkostotilaisuuksissa: suunnittelemme tilaisuudet ja varaudumme kahvituksiin ilmoittautumismäärien perusteella.

Miten ilmoittautuminen perutaan?

Ilmoittautumisen voi perua oman henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta tai ottamalla yhteyttä TBC-tiimiin. Tarkat tiedot ilmoittautumisen perumisesta lukee jokaisen tilaisuuden ilmoittautumissivulla.