TBC ry:n kevätkokous järjestetään etänä 22.4.

Kevät on aina uuden syntymisen merkki ja TBC:n 15-juhlavuoden teeman mukaisesti suuntaamme katseet tulevaan kevätkokouksessamme. TBC ry:n kevätkokous järjestetään 22.4. klo 14:30-16:00. Kokous järjestetään Teamsin välityksellä.

Kevätkokouksen asialistalla ovat TBC vuoden 2019 tarkastelu sekä tulevasta toiminnasta keskusteleminen. Sääntömääräisten asioiden läpikäymisen jälkeen kuulemme tarkemmin tulevasta. Keskustelemme, mitä TBC on tuonut jäsenyrityksille viime vuoden aikana ja mihin toimintaa tulee suunnata. Käymme läpi hallituksen ajatuksia toiminnan tavoitteista ja kuulemme jäsenyritysten näkökulmia kehittämiseen.

Kutsu kevätkokoukseen kokousaineistoineen lähetetään yhdelle yrityksen viralliselle edustajalle. Valtakirjan avulla yrityksen nimenkirjoittamiseen oikeutettu henkilö voi valtuuttaa jonkun muun henkilön edustamaan yritystä kokouksessa. Kokoukseen voi osallistua useampi henkilö jäsenyrityksestä. Mikäli kokouksessa äänestetään, jokaisella yrityksellä on yksi ääni ja äänestysoikeuden omaa vain yrityksen virallinen edustaja (tai valtuutettu henkilö).

Tilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti Microsoft Teams -kokouksena osallistujien turvallisuuden takaamiseksi. Voit ilmoittautua kevätkokoukseen täältä. Nähdään kevätkokouksessa!