Asianajotoimisto Magnusson tuo yritysjuridiikan osaamista TBC-yhteisöön

Uuden TBC-jäsenyrityksen Asianajotoimisto Magnussonin fokus on kansainvälisessä liikejuridiikassa. Magnusson toimii kuudessa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua) ja Magnussonin Suomen toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä.

Magnussonin asiantuntijoiden erityisosaamista ovat muun muassa yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, työoikeus, sopimusoikeus, kansainvälinen kauppa, teknologia ja IPR, kiinteistö- ja rakennusoikeus, insolvenssioikeus, sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt.

Mitä Magnusson odottaa ja toivoo TBC yhteistyöltä?

Meillä on Tampereella vahva asianajoalan tiimi ja ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa juridista näkökulmaa laajemminkin. Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani. TBC:n toiminnan kautta haluamme verkostoitua Tampereen alueen yritysten kanssa ja olla mukana sparrailemassa muun muassa yritysten liiketoiminnan kehitystä”, sanoo asianajaja, osakas, Tampereen toimiston vetäjä Anu Vuori.

Asiakkaamme ovat oman alansa huippuosaajia – pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita. Toimintaamme ohjaavat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tehokkuus ja avoimuus. Odotamme innolla verkostoitumista sekä yhteisiä keskusteluita TBC:n jäsenyritysten kanssa ja meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä”, jatkaa Anu Vuori.

Tutustu Magnussoniin tarkemmin täältä.

 

Toivotamme Magnussonin ilolla tervetulleeksi ja odotamme yhteisiä keskusteluita!