Hei, me olemme Varala, TBC:n uusi jäsenyritys!

Varala on monipuolisesti liikunnan alalla toimiva yritys, jonka juuret ulottautuvat 110 vuoden taakse. Koko olemassaolonsa ajan Varala on pyrkinyt lisäämään toimintakykyä ja hyvinvointia liikunnan kautta.

Nykypäivänä toiminta on ulottautunut laajalle ja erilaiset Varalan tarjoamat palvelut pitävät sisällään muun muassa ammatillista koulutusta, valmennuspalveluita sekä elämys- ja hyvinvointipalveluita. Näitä tuotetaan yhteistyöverkostojen kanssa, joten verkostomainen toiminta ja yhteistyö on Varalalle ominaista. Toiminnassa arvostetaan juuria, mutta pyritään jatkuvaan uudistumiseen.

Yksi esimerkki jatkuvasta uudistumisesta on TBC-yritysyhteisöön liittyminen. Tavoitteenamme on puhkaista oman toimialamme kuplaa osallistumalla monia eri toimialoja yhdistäviin tilaisuuksiin” kertoo Varalan Palvelut Oy:n Toimitusjohtaja Minni Suni.

Varalalla työskentelee lähes 80 henkilöä, joista noin 40 ovat asiantuntijatehtävissä.

Näemme, että pääsemme sparrailemaan tekemistä eri verkostoissa. Meille tärkeitä teemoja on muun muassa palvelumuotoilu, digitalisoituminen ja tulevaisuuden ennakointi. Näemme, että erityisesti jälkimmäiseen TBC antaa hyviä mahdollisuuksia” Suni kiteyttää.

Voit tutustua Varalaan tarkemmin täältä: https://varala.fi/.

Toivotamme Varalan lämpimästi tervetulleeksi!