Mitä TBC-yritysyhteisössä tapahtui vuonna 2023?

 

Vuoden 2023 aikana TBC:llä pidettiin tilaisuuksia todella monesta eri aiheesta. Erityisesti tekoäly, työkalut ja henkinen työhyvinvointi kiinnostivat TBC-yritysyhteisössä ja niiden puitteissa kehitettiin osaamista. Osallistujamäärät ampaisivat nousuun TBC Talk -tilaisuuksien myötä, jotka toimivat matalan kynnyksen lyhyempinä, inspiroivina etätilaisuuksina. Osallistujia TBC tilaisuuksissa oli huimat 1064 enemmän kuin vuonna 2022! Mainitsemisen arvoista on myös se, että yrityskohtaisten akatemioiden ja koulutustilaisuuksien määrä tuplaantui vuoteen 2022 verrattuna.

Järjestettyjen tilaisuuksien lisäksi TBC:n kautta syntyi monia yhteyksiä ja tuttuuksia, jotka ovat varmasti synnyttäneet monenlaista yhteistyötä. Alla on koostetta siitä, miltä viime vuosi näytti numeroiden valossa.

Vuonna 2023 TBC-yritysyhteisössä:

  • Järjestettiin 107 tilaisuutta, joista verkostotilaisuuksia oli 47, koulutustilaisuuksia 32 ja yhteiskehittämisen ohjelmien tilaisuuksia 28.
  • Tilaisuuksiin osallistui yhteensä 2222 TBC-jäsenyritysten työntekijää
  • Suunniteltiin ja toteutettiin 24 yrityskohtaista tilaisuutta, joissa oli yhteensä 270 osallistujaa
  • Pidettiin 6 yhteyshenkilötapaamista, joissa keskusteltiin ja kuultiin niin ajankohtaisista TBC-asioista, kuin jäsenyritysten toiveista ja tarpeista
  • Palkittiin 3 yritystä 10- ja 15-vuotta TBC:n jäsenenä olemisesta
  • TBC-yritysyhteisöön liittyi 1 uusi jäsen (Asianajotoimisto Magnusson)

Lupaamme järjestää 100 tilaisuutta kehittyä myös tulevana vuonna. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan tilaisuuksiimme!