Q&A – vastaamme kysymyksiinne

 

Pyysimme utiskirjeessämme teiltä kysymyksiä, joihin vastaamme nyt tässä uutisessa. Tuleeko sinulle mieleen uusia kysymyksiä? Pidämme kysymyslomakkeen auki vielä elokuun 2024 loppuun saakka: Kysy meiltä

 

”Hei, aika usein uutiskirjeessänne viitataan vaikkapa tuotehallinnan verkostoon. Mitä nämä verkostot ovat ja kuinka ne näkyvät toiminnassa? Saavatko verkostojen tapahtumiin osallistua muutkin aiheesta kiinnostuneet, vaikka verkosto itsessään ei olisi relevantti. Entä mistä kaikista aiheista teillä on verkosto?”

 

Suurkiitos kysymyksestä! TBC Verkostot ovat yksi kolmesta TBC tilaisuustyypistä (TBC Koulutukset, TBC Verkostot ja TBC Yhteiskehittämisen ohjelmat). TBC Verkostot ovat benchmarkkaukseen ja oppimiseen tarkoitettuja vuorovaikutuksellisia tilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia asioita TBC-jäsenyritysten työntekijöiden kanssa. Ne mahdollistavat luottamuksellisen, avoimen ja fasilitoidun keskustelun jäsenyrityksille ajankohtaisista asioista.

Verkostotilaisuudet ovat 2 tunnin pituisia ja jakautuvat karkeasti kahteen osaan: aiheesta kuulemiseen eli alustukseen joko TBC-jäsenyrityksen työntekijän tai ulkopuolisen puhujan toimesta sekä keskusteluun aiheesta koko osallistujaporukan kesken. Verkostotilaisuuksia on vuoden aikana yhteensä noin 50 ja per verkostotyyppi tilaisuuksia on 3-4 (TBC Henkilöstökokemuksen verkosto kokoontuu 9 kertaa vuodessa).

TBC:llä on tällä hetkellä yhteensä 13 erilaista teemaverkostoa:
Assistenttiverkosto, Asiakaskokemusverkosto, EHS-verkosto, Hankinta- ja logistiikkaverkosto, Henkilöstökokemuksen verkosto, Jatkuvan parantamisen verkosto, Liiketoimintajohdon verkosto, Markkinointi- ja viestintäverkosto, Myynti- ja vientiverkosto, Projektityön verkosto, Talousverkosto, Tuotehallinnan ja tarjonnan kehityksen verkosto sekä Toimitusjohtajaverkosto.

Eri teemat johtuvat siitä, että aiheita saadaan käsiteltyä eri näkökulmista. Esimerkiksi tekoälyyn liittyvät mielenkiinnon kohteet tai hyödyntämistavat ovat erilaiset markkinointia ja viestintää tekeville henkilöille ja projektityötä tekeville henkilöille.

TBC-jäsenyritysten työntekijät saavat osallistua vapaasti eri verkostotyyppien tilaisuuksiin TBC Toimitusjohtajaverkostoa lukuun ottamatta (tarkoitettu jäsenyritysten toimitusjohtajille tai Pirkanmaan yksikön johtajille). Tärkeintä siis on, että aihe kiinnostaa! Tilaisuuksien verkostotyyppi on aina kerrottu sivuillamme www.tbc.fi/tilaisuudet mutta tärkeintä on katsoa tilaisuuksien otsikkoa.

Mikäli haluat tilata sähköpostiisi tiedon tiettyjen verkostojen uusista tilaisuuksista, voit tilata verkostovahtimme alla olevan linkin kautta: Verkostovahti