TBC Tuotehallinnan ja tarjonnan kehityksen verkostosta kiinnostavia aiheita ja ymmärrystä muiden yritysten toiminnasta

 

TBC Tuotehallinnan ja tarjonnan kehityksen verkosto käsittelee mielenkiintoisia ja ajan hermoilla olevia aiheita. Verkosto kokoontuu 3 kertaa vuoden aikana ja mukaan ovat tervetulleita teeman parissa työskentelevät tai siitä kiinnostuneet TBC-jäsenyritysten työntekijät. Verkostotilaisuuksiin osallistuminen kuuluu TBC-jäsenyritysten vuosimaksuun.

Millaisina verkostotilaisuudet on koettu? Tätä lähdimme selvittämään haastattelemalla Fastemsin Service Product Manager Sami Malmbergia.

Malmberg on käynyt verkoston tilaisuuksissa ahkerasti siitä lähtien, kun hän lähes 2 vuotta sitten aloitti Fastemsilla. TBC:n verkostojen toiminta vaikutti hänestä kiinnostavalta erityisesti siksi, että niissä oli mahdollista verkostoitua sekä saada tietoa ajankohtaisista asioista. ”TBC Tuotehallinnan ja tarjonnan kehityksen verkosto antaa mahdollisuuden kuulla muiden yritysten parhaista käytänteistä ja siitä, mitkä virheet kannattaa välttää. Tilaisuudet ovat hyvin toteutettuja ja suurin osa aiheista on ollut täyttä timanttia. Olen saanut omaan työhöni paljon ideoita verkostossa käymisen myötä”, Malmberg kertoo.

Tilaisuuksissa on kuultu esimerkiksi IPR-oikeuksista Frameryltä, ohjelmistojen päivityksestä järjestelmiin Glastonilta sekä tuoteportfolion johtamisesta UPM Raflatacilla. Malmberg kokee 2h pituisten verkostotilaisuuksien hyöty-panos suhteen erittäin hyvänä. ”Vaikka tilaisuuksiin osallistuminen vie jonkun aikaa, ne ovat olleet tehokkaita oppimisen paikkoja. Tämän lisäksi verkostoihin osallistuminen ei maksa erikseen. Olen ollut suorastaan yllättynyt, miten isoista yrityksistä puhujat ja esiintyjät ovat olleet. Verkostossa on keskusteltu avoimesti ja luottamuksellisesti, mikä olen kokenut hyvin positiivisena asiana”, Malmberg sanoo.

Tuotehallinnan ja tarjonnan kehityksen parissa työskentelevä – tule mukaan verkostoomme! Mikäli kiinnostuit tästä verkostosta, suosittelemme täyttämään verkostovahdin, jonka kautta voit tilata itseäsi kiinnostavien verkostojen tilaisuuskutsut.