TBC-yhteisö esittäytyy: Vexve Oy

Luotettavia venttiiliratkaisuja kaukoenergiaverkostojen vaativiin olosuhteisiin – tutustu TBC:n uuteen jäseneen Vexveen

 

Vexve on maailman johtava kaukoenergian venttiiliratkaisujen toimittaja. Vaativiin sovelluksiin kehitettyjä Vexven venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä kaikenkokoisten rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

 

Vuonna 1960 Sastamalassa perustettu yritys työllistyy nykyään lähemmäs 200 henkeä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mutta niitä viedään yli 30 maahan. Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien piirissä Vexve tunnetaan korkeasta laadusta, nopeista toimituksista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä teknisestä asiantuntemuksesta.

 

Pitkän menestyksen takana on pitkäjänteinen tekeminen sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö.
TBC:n Verkostoon liittyminen tukeekin yrityksen useita eri toimintoja.

 

TBC:n Verkosto tuo uutta perspektiiviä omaan tekemiseen sekä mahdollisuuden benchmarkata parhaita työkaluja ja käytäntöjä sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Parhaimmillaan Verkosto tarjoaa hyödyllisiä henkilökohtaisia kehittymispolkuja. Yhdessä tekeminen ja oppiminen sopivat hyvin myös arvoihimme”, kertoo Vexven henkilöstöpäällikkö Mirka Hautamäki.

 

Vexve on osa Vexve Armatury Groupia, joka on Euroopan johtava venttiiliratkaisujen tarjoaja energiasektorille ja vaativiin käyttösovelluksiin. Voit tutustua Vexveen tarkemmin täältä .