TBC:n uusi jäsenyritys Purso esittäytyy

Purso on alumiinin moniottelija ja pursolaiset ovat alumiinin ammattilaisia.

Purso tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden piirissä lujasta ammattitaidosta, asiakaslähtöisestä palvelumallista, nopeista toimituksista sekä pitkistä, vuosikymmeniä kestäneistä, kumppanuuksista.

Asema asiakkaiden luottokumppanina ja alan edelläkävijänä on saavutettu jämptillä ja rohkealla tekemisellä: pursolainen toiminta perustuu insinöörintarkkoihin faktoihin ja perheyrityksen kulttuuriin, jonka keskiössä ovat avoimuus, yhteistyö ja vastuullisuus.

Kaikki tieto ja viisaus ei kuitenkaan asusta yhdessä yrityksessä, eikä yhdessä päässä”.

TBC:n yritysverkosto avaa meille pursolaisille luonnollisen väylän bechmarkkaukseen, toisilta oppimiseen ja oman osaamisemme jakamiseen. Lisäksi TBC:n kautta voimme tarjota omalle henkilökunnallemme laajan tarjoaman erilaisia oman osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia”, kertoo Purson henkilöstöjohtaja Riikka Rahikainen.

Purso on suomalainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana niin koti- kuin ulkomaillakin. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja rakennusten julkisivuihin sekä led-valaistukseen.

Vuonna 1959 Nokian Siuroon perustettu yhtiö työllistää Suomessa tällä hetkellä noin 300 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Suomen lisäksi yhtiö toimii vahvasti myös Ruotsissa ja Hollannissa. Myynnistä 40% toimitetaan Suomeen.

Lisää Pursosta voit lukea täältä.