Tervetuloa 2021 ja entistä laajemmat osallistumismahdollisuudet! 

 TBC on syyskokouksessaan 26.11.2020 päättänyt yhtenäistää ja laajentaa jäsenyritysten osallistumisoikeuksia TBC:n tilaisuuksiin.

TBC Verkostoihin ja TBC Yhteiskehittämisen ohjelmiin osallistuminen on vuodesta 2021 alkaen kaikille TBC-jäsenyritysten työntekijöille maksutonta

Vuoden 2021 alusta alkaen kaikki TBC-jäsenet voivat osallistua TBC Verkostoihin ja TBC Yhteiskehittämisen ohjelmiin ilman lisäkustannuksia. Aikaisemmin kyseisiin tilaisuuksiin ja ohjelmiin osallistumisesta maksettiin erikseen joko jäsenyrityskohtaisella TBC Verkostokortilla tai osallistujakohtaisilla maksuilla. Uudistuksen tavoitteena on kannustaa kaikkien TBC-jäsenyritysten työntekijöitä tarttumaan TBC-yhteisön ainutlaatuisiin kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksiin.

TBC toivottaa kaikki TBC-jäsenet mukaan bechmarkkaamaan, oppimaan toisilta ja kehittymään TBC:n verkostoissa ja yhteiskehittämisen ohjelmissa!

TBC Koulutuksiin osallistumisesta maksetaan yhä yrityskohtaisella TBC Koulutuskortilla tai osallistujakohtaisesti

Vuoden 2021 alusta alkaen vain ja ainoastaan TBC Koulutuksiin osallistumisesta ja niistä maksamisesta kukin TBC-jäsenyritys päättää yrityskohtaisesti. Jäsenyritys voi hankkia koko henkilöstölleen TBC Koulutuskortin, joka sisältää rajattoman osallistumisoikeuden kaikkiin kahteenkymmeneen TBC Koulutukseen vuodessa, tai maksaa henkilöstön osallistumisesta koulutuksiin osallistujakohtaisesti.

Tilaisuuteen ilmoittautuessasi voit aina kysyä TBC-tiimiltä, onko työnantajallasi TBC Koulutuskortti vai maksaako osallistumisesi koulutukseen erikseen.

Muutos pähkinänkuoressa

Tilaisuus Osallistumisoikeus vuoden 2021 alusta alkaen
TBC Verkostot Maksuton osallistumisoikeus kaikille TBC-jäsenille (osallistumisoikeus sisältyy jäsenyrityksen TBC-vuosimaksuun)
TBC Yhteiskehittäminen Maksuton osallistumisoikeus kaikille TBC-jäsenille (osallistumisoikeus sisältyy jäsenyrityksen TBC-vuosimaksuun)
TBC Koulutukset  Osallistumisoikeus TBC Koulutuksiin ei sisälly TBC-jäsenyrityksen vuosimaksuun automaattisesti. Kukin jäsenyritys päättää, maksaako TBC Koulutuksiin osallistumisesta osallistujakohtaisesti (250e-390e + alv. 24% per osallistuja) vai hankkimalla henkilöstölleen TBC Koulutuskortin, joka sisältää rajattoman osallistumisoikeuden kaikkiin vuoden 20 koulutukseen koko henkilöstölle. Jos haluat tietää, onko yrityksellänne TBC Koulutuskortti vuonna 2021, voit tiedustella asiaa TBC-tiimin Rosalta.

 

TBC-tiimi vastaa mielellään kysymyksiisi muutokseen liittyen.

Lue aiheesta lisää:
TBC-jäsenyyden uudistettu hinnoittelumalli
TBC Koulutuskortti vuodelle 2021

3.12.2020