Tervetuloa mukaan TBC-yhteisöön, ALSO!

 

ALSO tuo tietotekniikka-alan toimittajat ja jälleenmyyjät yhteen. ALSO täydentää TBC-yhteisöä tuoden mukanaan kokemusta mielenkiintoisesta toimialasta – mahtavaa startata yhdessä kehittäminen!

 

ALSO Finland pähkinänkuoressa

ALSO Finland tarjoaa palveluita IT-alan arvoketjun joka tasolle yhdestä lähteestä. Digitaalisen B2B-markkinapaikkansa kautta ALSO koostaa logistiikkapalveluista, talouspalveluista, tukkupalveluista, ratkaisupalveluista, digitaalisista palveluista ja tietotekniikkapalveluista yksilöllisiä palvelupaketteja. ALSOn valikoimissa on yli 188 000 nimikettä noin 500:ltä toimittajalta. ALSOn liiketoiminnan kantavana ajatuksena ja tavoitteena on edistää IT-alan kestävää ja vihreää kehitystä. Voit lukea ALSOsta lisää täältä.

 

Monipuolisia kehittymisen mahdollisuuksia TBC-yhteisössä

ALSO haluaa tarjota henkilöstölleen mahdollisuuden oman asiantuntijuutensa kehittämiseen ja näkee, että TBC-yhteisö on tähän oivallinen väylä. ”Tavoitteenamme on tarjota yrityksemme työntekijöille kanava verkostoitua ja erityisesti poimia itseä kiinnostavia osa-alueita, joissa lähteä kehittymään. Lisäksi haluamme löytää yrityksen ja myynnin johtamiseen uusia näkökulmia, käytänteitä ja sparrausta”, summaa ALSO Finlandin Regional HR Business Partner Ilari Lipsonen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!