Tervetuloa TBC-jäseneksi VEO!

 

TBC-yritysyhteisö täydentyy, kun juuri Pirkanmaalle rantautunut VEO Oy liittyy mukaan jäseneksemme! Tutustu yritykseen lisää uutisessamme ja yrityksen henkilöstöön tulevissa tilaisuuksissamme.

Miten esittelisitte yrityksenne?

VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Työskentelemme yhdessä, luotamme toisiimme ja jaamme osaamistamme tiimissä. Tämä antaa meille rohkeutta kehittää uusia oivalluksia ja luoda parhaat ratkaisut asiakkaidemme menestykseen. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vaasassa, muut toimipisteet Suomessa ovat Tampere, Seinäjoki, Rovaniemi ja Paimio. Yhtiö tytäryhtiöineen työllistää 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.veo.fi.

Mikä sai teidät liittymään mukaan TBC:hen?

”Tuomme hyvää osaamista yritysyhteisöön ja toivomme oppivamme muilta jäsenyrityksiltä myös itse. Hinta-laatu suhteeltaan TBC tuo ylivoimaisen mahdollisuuden henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen”, kiteyttää VEOn projektiosaston johtaja Pekka Helimo.

”VEOlla on huippuasiantuntijoita niin vihreän siirtymän, projektin johtamisen kuin sähkö- ja automaatiosuunnittelun saralla. Koska toiminta Tampereella on juuri alkanut, paikallinen verkostoituminen nähdään erittäin tärkeänä”, kertoo VEOn HR Director Piia Tuliniemi.

Mitä odotatte jäsenyydeltä eniten?

”Keskusteluita eri jäsenyritysten toimijoiden kanssa! Oma työpisteeni on VEOn toimistolla Innovation Homen tiloissa ja tulen varmasti käymään tilaisuuksissa”, Helimo hymyilee.

VEOn organisoitumisesta kuullaan lisää Pekan alustamana TBC Toimitusjohtajaverkostossa 5.4. klo 9-11. TBC jäsenyritysten toimitusjohtajille ja Pirkanmaan yksikön vastuujohtajille suunnattuun verkostotilaisuuteen voi tutustua lisää täältä.

 

TBC toivottaa VEOn tervetulleeksi, nähdään tilaisuuksissa!