Toinen toistaan kiinnostavampia aiheita ja kohtaamisia muiden TBC-jäsenten kanssa- Elina Lilleberg

Tammer Brandsin Elina Lilleberg on tuttu kasvo TBC:n verkostotilaisuuksissa. Lue Elinan sanoin, mitä hän on saanut mukaansa TBC Verkostoista vuosien varrella.

”Olen osallistunut TBC:n tilaisuuksiin jo vuodesta 2016 asti: vuosien varrelle on mahtunut toinen toistaan kiinnostavampia aiheita ja kohtaamisia muiden TBC-jäsenten kanssa. Käyn aktiivisesti TBC:n eri verkostojen tilaisuuksissa kuulemassa, miten asioita tehdään muualla, ja poimimassa uusia näkökulmia omaan työhöni sekä työnantajani Tammer Brandsin toimintaan.

 TBC:n verkostoissa hienointa on mahdollisuus kuulla muiden yritysten toimintatavoista sekä päästä tutustumaan yritysten liiketoimintaan kulissien taakse. Olen päässyt perehtymään tiedotteiden laatimiseen Aamulehden toimituksessa, tutustumaan Valmetin työsuojelu- ja turvallisuuskäytäntöihin sekä oppimaan robottipohjaisesta asiakaspalvelusta vakuutusyhtiö Turvalla – ja paljon muuta. Jokaisesta verkostotilaisuudesta oppii aina jotain uutta ja palaankin tapaamisista aina vihko täynnä muistiinpanoja ja uusia oivalluksia omaan työhöni. Verkostotilaisuuksissa on lisäksi kiinnostavaa päästä tutustumaan muista jäsenyrityksistä tuleviin kollegoihin ja jakamaan kokemuksia ja ideoita heidän kanssaan. Näiden kohtaamisten ja keskustelujen kautta on löytynyt niin pikkujoulubändi, Tampereen parhaat kokoustilat kuin toimivimmat menetelmät Leanin hyödyntämiseen.

Kannustan myös muita lähtemään rohkeasti ja ennakkoluuttomasti mukaan TBC:n verkostotoimintaan oppimaan uutta ja verkostoitumaan muiden TBC-jäsenten kanssa! Tilaisuuksissa on aina rento tunnelma ja eri verkostoihin voi osallistua vapaasti kiinnostavan aiheen perusteella omasta tietotasosta riippumatta!”

Elina Lilleberg,

Export Sales Coordinator, Tammer Brands

 

22.10.2020