UPM Metsä ja UPM Timber liittyivät TBC-yritysyhteisöön

Vuoden alusta TBC:hen liittyi UPM:ltä UPM Raflatacin lisäksi UPM Metsä sekä UPM Timber. Toivotamme tämän laajennetun kokoonpanon ilolla tervetulleeksi TBC-yritysyhteisöön! Tässä uutisessa voit tutustua UPM Metsään ja UPM Timberiin tarkemmin ja lukea yritysten edustajien ajatuksia TBC-jäsenyydestä.

UPM Metsä: Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille, ja olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Asiakkaamme ovat suomalaisia metsänomistajia. Meillä on omaa henkilöstöä noin 500 ja toimimme Tampereen lisäksi 108 metsäpalvelutoimistossa ympäri Suomen. Lue lisää UPM Metsästä: https://www.upmmetsa.fi/

UPM Timber: Teemme suomalaisesta puusta vastuullisesti tuotettua sahatavaraa neljällä sahallamme Pietarsaaressa, Lappeenrannassa, Juupajoella ja Porissa. Tuotamme vuosittain 1,4 miljoonaa kuutiota mänty- ja kuusisahatavaraa. Asiakkaamme ovat ympäri maailmaa eri teollisuudenaloilla, ja suurin osa sahatavaratuotteistamme menee vientiin. Meillä on Suomessa yhteensä 410 työntekijää, ja pääkonttorimme on Tampereella. Lue lisää UPM Timberistä: https://www.upmtimber.com/fi/

UPM Metsän HR Director Saara Laitila kertoo, että yhteistyötä odotetaan innolla. ”Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni osallistuisi TBC:n tilaisuuksiin tämän vuoden aikana ja että ihmiset pääsevät kasvattamaan ja kehittämään omaa ammatillista osaamistaan”, Laitila summaa.

UPM Timberin HR johtaja Tiina Lipsanen iloitsee mahdollisuudesta yhteiskehittämiseen. ”Näemme, että TBC-jäsenyys on hyvä mahdollisuus tuoda perspektiiviä esihenkilöille ja asiantuntijoille, sillä tilaisuuksissa voi verkostoitua ja kuulla toisten yritysten toimintamalleista ja kokemuksista”, Lipsanen kertoo.

Laitila ja Lipsanen kertovat UPM Metsällä ja UPM Timberillä olevan liiketoiminnan kehityshankkeina johtamiseen, neuvottelutaitoihin ja projektin johtamistaitoihin liittyvät asiat. Myös työssä jaksaminen ja psykologinen turvallisuus ovat teemoja, joihin liittyen haluttaisiin tarjota kouluttautumismahdollisuuksia.

UPM Metsän ja UPM Timberin laaja osaaminen metsäalalta tuo kiinnostavan lisän TBC-yhteisöön. Odotamme innolla kohtaamisia TBC-tilaisuuksissa!