Uusi TBC:n jäsenyritys Terra Patris esittäytyy

Terra Patris on suomalainen perheyhtiö, jonka tytäryhtiöiden päätoimialat ovat veneiden valmistus, maanrakennusteollisuus, sopimusvalmistus sekä polttopuukoneteollisuus. Yritystoiminnan keskiössä on kansainvälinen kasvu, mutta yrityksen juuret ovat vahvasti suomalaisessa teollisuudessa. Terra Patris konsernin vahva kansainvälinen osaaminen ja taloudellinen tuki luovat pohjan kilpailukykyiselle ja tulokselliselle toiminnalle sekä pitkäjänteiselle kasvulle tytäryhtiöissä. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 500 henkilöä ympäri Suomea.

Asiantunteva henkilöstö mahdollistaa tuloksellisen liiketoiminnan

Halusimme mukaan TBC:n toimintaan, koska haluamme jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoamme ja osaamistamme teollisuuden asiantuntijana. Me uskomme, että vahvat omat tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja asiantunteva henkilöstö mahdollistavat tuloksellisen liiketoiminnan tänään ja tulevaisuudessa. TBC:n laaja verkosto antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittyä asiantuntijoina ja oppia uutta. Ajan hermolla oleminen ja erikoistuminen ovat elintärkeitä viennin kasvulle”, kertoo Turkka Hirvonen, Terra Patris Oy:n toimitusjohtaja.

Terra Patris -konserni toimii monipuolisesti Suomen valmistusteollisuudessa. Konsernin tytäryhtiöt ovat suomalaisia ​​valmistusteollisuuden yrityksiä, joilla kaikilla on vahva kasvupotentiaali, toimiala osaaminen ja edellytykset menestyä kansainvälisesti. Vaikka liiketoimintamme on vahvasti vientivetoista, pidämme tytäryhtiöiden toiminnan aina paikallisena omalla osaamisellaan ja operatiivisella suunnittelullaan.

Tytäryhtiömme:

Finnmaster Boats Oy on yksi pohjoismaiden suurimmista vapaa- ajan veneiden valmistajista. Yhtiö valmistaa Finnmaster-perheveneitä, Finnmaster-Husky alumiiniveneitä sekä Grandezza premium-veneitä. Yhtiö on tunnettu modernisti muotoilluista ja näyttävistä veneistään, jotka on palkittu useilla venealan palkinnoilla ympäri Euroopan.

Movax Oy on erikoistunut edistyksellisillä ohjaus- ja tiedonhallintajärjestelmillä varustettujen kaivinkoneeseen asennettavien pontitus- ja paalutuslaitteiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Movax on vahvasti sitoutunut kehittämään tuotteitaan ja palvelujaan ja nykyään yritys on maailmanlaajuinen markkinajohtaja kaivinkoneasenteisten sivuottovibrojen teknologiassa. Movax on toimittanut yli 2000 konetta yli 65 maahan kuudella mantereella.

Metalpower Oy on metallimekaniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut yhtiö. Metalpower kehittää toimintaansa jatkuvasti pysyäkseen teknisesti korkeatasoisena, tehokkaana ja luotettavana toimittajana asiakkailleen. Yritys toimittaa vuodessa noin miljoona yksikköä ja käyttää tuotannossa yli kolme tuhatta tonnia terästä.

TP Silva Oy on yksi maailman johtava polttopuukoneita ja niiden lisälaitteita valmistava yritys. TP Silva valmistaa tunnettuja Hakki Pilke, Palax ja Japa merkkisiä klapikoneita yli 60 vuoden kokemuksella. Klapikoneet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja klapiammattilaisten keskuudessa ja niitä myydään kuudella mantereella ja yli 35 maahan.

Lue lisää yrityksestämme ja tytäryhtiöistämme: www.terrapatris.fi

Kuvassa Terra Patriksen hallitus.