Vuosi 2020 – vauhdilla digiin

 

Yhdistyksen vuosikertomusta kirjoittaessa yllätyimme itsekin – miten paljon muutoksia ja tilaisuuksia viime vuoteen mahtuikaan! Tilaisuudet toteutettiin maaliskuusta lähtien koronan vuoksi pääosin etätilaisuuksina. Tämä tarkoitti uusia aluevaltauksia digitaalisten alustojen käyttämisessä osana jokaista etätilaisuuttamme. Tilanteessa auttoi se, että olimme yhdessä uuden äärellä.

 

Vuosi 2020 toi mukanaan myös merkittävän uuden kokonaisuuden: TBC Akatemiat. Viime vuonna starttasi yhteensä neljä yrityskohtaista Akatemiaa, joissa kehitetään henkilöstöä räätälöidyn koulutusohjelman avulla. Myös Akatemioita ollaan toteutettu etätilaisuuksina. Akatemiat ovat vakiinnutettu osaksi TBC:n tarjontaa ja niistä voi halutessaan pyytää lisää tietoa TBC:n Sarilta.

 

Viime vuonna myös selkeytimme jäsenmaksupolitiikkaamme. Nyt kaikki tilaisuutemme koulutuksia ja Akatemioita lukuun ottamatta kuuluvat jokaisen jäsenyrityksen vuosimaksuun. Voit siis ilmoittautua verkostotilaisuuksiin sekä yhteiskehittämisen ohjelmiin ilman erillisiä lisämaksuja! Koulutuksiin on edelleen mahdollista ostaa erillinen koulutuskortti ja yrityksenne tilannetta sen suhteen voi kysellä TBC:n Auralta.

 

Nämä ja monta muuta asiaa käymme läpi vuosikertomusta esitellessämme TBC ry:n kevätkokouksessa 21.4.

 

Digitaaliset työvälineet ja etäyhteydet on saatu toimimaan hyvin verkostoitumisen apuna. Seuraamme tilannetta kuitenkin jatkuvasti, ja olosuhteiden salliessa tapaamme jälleen mahdollisimman paljon kasvokkain. Sitä ennen, nähdään diginä!